Nieuwe samenwerking met verfspecialist Wijzonol

Sinds kort wordt het premium onderhoud van Planbuilding versterkt door het professionele verfmerk Wijzonol. Zo kunnen we woning- en gebouweigenaren voorzien van nog beter onderhoud. Een mooie ontwikkeling.

Al sinds 1999 verzorgt Planbuilding onderhoudsabonnementen. Voor een vast bedrag per maand heeft de klant 100% garantie voor de looptijd van het abonnement. Zowel woning- als gebouweigenaren kunnen op ons onderhoud vertrouwen.

Wijzonol, onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf Koninklijke Van Wijhe verf, is expert in het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten die jaren meegaan. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Deze kwaliteits- en duurzaamheidsdoelstellingen van Wijzonol sluiten naadloos aan op die van Planbuilding. De samenwerking is dus een hele logische stap.

Wijzonol en Planbuilding hebben samen de ‘Planbuilding verftechnisch advies-app’ ontwikkeld, een app waarbij de vakschilder op locatie in een paar simpele stappen een Planbuilding-aanbieding kan maken voor de klant.

Wijzonol verzorgt middels de app, of op aanvraag van de onderhoudsbedrijven, een verftechnisch advies. Dit advies biedt ondersteuning bij het maken en uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden.

Wilt u meer weten over Wijzonol? Neem dan een kijkje op de website.