Van de Velde Schilderwerken

Uw Planbuilding schilder in Bergambacht

Van de Velde Schilderwerken, gevestigd in Bergambacht, Zuid-Holland, is een familiebedrijf dat al 160 jaar actief is in de schildersbranche. Het motto: investeren in betrouwbaar en vakkundig personeel, de beste materialen en langdurige klantenrelaties. Oftewel: duurzaam.

Van de Velde Schilderwerken biedt goed en duurzaam schilderwerk tegen een prima prijs, aan zowel particulieren als VvE’s en zakelijke klanten. Zo voeren ze projecten uit voor o.a. woningbouwverenigingen, zorginstellingen, scholen en overheid.

De werkzaamheden omvatten naast schilderwerk o.a. het vervangen van bouwdelen, houtrotreparaties en beglazing. Het uitgangspunt hierbij is altijd: goede voorbereiding, duidelijkheid, duurzame kwaliteit en met plezier werken. Met altijd als doel: een tevreden opdrachtgever.

Bent u op zoek naar een schilder in Bergambacht of een schilder in Gouda? Of een onderhoudsbedrijf met de unieke Planbuilding garantie? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een reactie van uw lokale Planbuildingbedrijf. Misschien onderhoudt Van de Velde Schilderwerken dan binnenkort ook uw woning of bedrijfspand.