Tijtsma Schilders

Uw Planbuilding schilder in Workum, Friesland

Tijtsma Schilders is een echte Friese schilder, verantwoordelijk voor vele mooi onderhouden woningen, bedrijfsgebouwen en kerken in Noord-Nederland. Ook is Tjitsma Schilders regelmatig actief als binnenschilder; zowel bij particulieren als in kantoorgebouwen.

Van het schilderen van pas gebouwde nieuwbouwwoningen, tot restauratie van monumentenpanden: Tijtsma Schilders doet het allemaal. Hierbij wordt waar mogelijk altijd extra aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing.

Tip: maakt het u niet uit wanneer de schilder langskomt? Laat uw schilderwerk dan uitvoeren in de wintermaanden! Omdat er in de wintermaanden minder vraag is naar schilders, kunt u niet alleen bij Tijtsma Schilders, maar ook bij andere Planbuilding bedrijven vaak veel geld besparen door uw woning in de winter te laten schilderen. Profiteer van extra korting: kies voor een winterschilder!

Zoekt u een (winter)schilder in Friesland? Dan is Tijtsma Schilders het Planbuildingbedrijf voor u! Vraag direct een offerte aan m.b.v. de knop hieronder.