Regio Isolatie

Ons vak is het optimaal isoleren van woningen in alle regio’s in Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren.

Wij kiezen voor een lokale benadering van de markt. Per regio hebben onze adviseurs gerichte kennis, niet alleen op het gebied van de benodigde isolatie, maar ook met betrekking tot gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen. Iedere regio heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Woningen aan de kust, in de polder of op de hoger gelegen Veluwe zijn nu eenmaal niet hetzelfde. Een gesprek met onze adviseur in uw regio kan dan ook een zeer verhelderend en duidelijk beeld geven over de mogelijkheden van isolatie, subsidies en besparingen voor uw woning.

Wij werken uitsluitend met de beste isolatieproducten die beschikbaar zijn in de markt. Van verschillende fabrikanten, waardoor het voor ons mogelijk is u onafhankelijk te adviseren met betrekking tot de diverse mogelijkheden en producten in isolatie, geschikt voor uw woning. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de best mogelijke oplossing voor uw woning realiseert, uitgevoerd met het best passende product. Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie.

Vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen wij onze adviseurs en isolatiespecialisten op het gebied van spouwmuur-, vloer-, kruipruimte- en dakisolatie. Bij ons staat voorop: werken met kwalitatief de beste materialen, rekening houden met milieu & duurzaamheid en investeren in opleiding van onze medewerkers. Hierdoor kunnen wij u perfect adviseren en uw woning naar de hoogste maatstaven isoleren. Wij werken voor de uitvoering met eigen isolatieploegen, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

Bekijk hier de promotiefilm van RegioIsolatie.