Lid worden?

Planbuilding lidmaatschap

Planbuilding is een coöperatie van samenwerkende Nederlandse schilders- en onderhoudsbedrijven. Alle bij Planbuilding aangesloten bedrijven zijn erkend en aangesloten bij een branche vereniging zoals Stichting AF. Met de Planbuilding 100% garantieregeling, laten we zien dat we achter de kwaliteit van de bij ons aangesloten onderhoudsbedrijven staan.

Planbuilding stelt hoge eisen aan alle leden, om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Zo profiteren de bedrijven van elkaars uitstekende reputatie en biedt ons netwerk een landelijke dekking, waardoor grotere of verspreide projecten in teamverband kunnen worden aangenomen. Ook op het gebied van marketing werken we veel samen.

Uw bedrijf een Planbuilding bedrijf?

Bent u eigenaar van een onderhoudsbedrijf en wilt u ook profiteren van de voordelen die Planbuilding haar leden biedt? Kunt u zich vinden in onze doelstellingen en zou u hier graag een steentje aan bijdragen? Planbuilding is altijd op zoek naar nieuwe onderhoudsbedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, om ons netwerk verder te versterken.

Planbuilding ledenInteresse? Neem contact op met info@planbuildingbv.nl, of bel ons op telefoonnummer  088 – 11 50 800, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.