Beercoo Schoonmaakgroep en Gevelwerken

Uw Planbuildingbedrijf voor gevelonderhoud in Rotterdam, Den Haag e.o.

Met bijna 15 jaar ervaring in gevelonderhoud, is Beercoo dé partij voor het reinigen, renoveren of impregneren van de gevel van uw (bedrijfs)pand. Maar ook voor metsel- en voegwerk en het verwijderen van graffiti bent u bij Beercoo aan het juiste adres.

Beercoo Gevelwerken heeft inmiddels 8 medewerkers, allen echte gevelspecialisten. Veel werkzaamheden voeren zij uit voor vaste opdrachtgevers, waaronder woningcorporaties en schildersbedrijven. Maar ook voor losse projecten zijn zij inzetbaar, zowel voor particulieren als bedrijven en VvE’s. Meestal vindt het gevelonderhoud plaats in Zuid-Holland / de Randstad, in onder andere Rotterdam, Den Haag, het Westland en regio Lansingerland.

Is uw woning, bedrijfspand of VvE toe aan gevelonderhoud? Vraag een offerte aan en wellicht gaan de gevelspecialisten van Beercoo binnenkort ook bij u aan de slag!

Beercoo schoonmaakgroep BV

Het schoonmaakonderhoud en glasbewassing van wooncomplexen is een van onze specialismen. Met een gespecialiseerde afdeling ‘portiekonderhoud’ houden wij in opdracht van VvE’s, woningcorporaties en vastgoed- en VvE beheerders vele appartement- en wooncomplexen schoon. Met opgeleide medewerkers en kwaliteitsinspecteurs bent u verzekert van een frisse woonomgeving.